כאב ושריפה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/12/2016 | 04:39 | מאת: מוריה

היי אני מנסה כבר כמה וכמה ניסויים לשים טלפון עם מוליך. שמתי לב כי המוליך עצמו לא מחדיר את הטלפון עמוק מספיק וכי אני רואה אותו, אז אני תמיד דוחפת עם האצבע ממש ממש עמוק עד שכבר אני לא יכולה יותר,אבל יש לי תחושת שריפה קבועה כשהטמפון בפנים כבר,אחרי שדחפתי עם האצבע. מה עלי לעשות? תודה מראש

שלום לך לגבי איך להכניס טמפון, יכול להיות שאת לא מכניסה בתנוחה המתאימה או לא עקבת בצורה מדוייקת אחר ההוראות שנמצאות בכל אריזת טמפונים. לגבי תחושת השרפה זה משהו שהייתי מציעה לך לבדוק עם רופא נשים, לדעתי לא קשור לטמפון באופן ישיר. בברכה ובהצלחה אפרת מנור מטפלתמינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות