השתחרר הקונדום ביחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/12/2016 | 13:52 | מאת: לחוצה

שלום רב, לפני כ10 ימים קיימתי יחסי מין עם בחור (שאינו בן זוגי). השתמשנו בקונדום, אך לאחר שהוא גמר הוא לא יצא ממני ישר אלא כעבור מספר שניות, וזה גרם לכך שהקונדום השתחרר ממנו ונשאר תלוי באיבר מיני (לא נתקע וגם לא נקרע). ישר הוצאתי את הקונדום ואחזתי אותו בחלק הפתוח. יום לאחר מכן, לקחתי מבלית ברירה פוסטינור. אני באיחור אמורה של יומיים מקבלת המחזור (אני חושבת..) ואני חושבת שבעת יחסי המין לא הייתי בביוץ. בנוסף, יש לי סוג של הפרשה לבנה עם מעט צהוב. אני בסטרס אטומי. עשיתי בדיקת הריון שהראתה שלילי - אבל לא יודעת כמה אפשר לסמוך עליה כיוון שלא עברו עדיין 14 יום מיחסי המין. יש סיכוי להריון? תודה מראש.

שלום לך מציעה לך להתייעץ עם רופא נשים בנושא, או הרופא שלך או בפורום גניקולוגי. לאור דיווחך על ההפרשה מציעה לך גם ללכת להיבדק. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות