כאבים במהלך המין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/12/2016 | 22:23 | מאת: דנה

שלום,אני בת 22 ומקיימת יחסי מין עם חבר שלי כבר שנתיים,היו תקופות בהן הייתה לי פטרייה חוזרת וזה היה בלתי נסבל אך עכשיו הכאבים הם חזקים הרבה יותר כבר מרגע החדירה ומרגיש שהכאבים הם בשרירי הישבן(הכוונה היא שהכאב לא מבפנים) ניסיתי לקחת נרות לפטריה,נרות לחיידקים טובים אך כלום לא עזר.. מיואשת :(

דנה שלום להערכתי בראש ובראשונה את צריכה לאבחן מה המקור לכאב שלך. לשם כך ממליצה לך להיות בקשר עם רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית. כאב יכול לנבוע מהרבה סיבות והרבה רופאי נשים טועים לחשוב שמדובר בפטריה. אם זה אינו עובד שווה אבחון מקצועי מדוייק. מוזמנת ליצור איתי קשר במייל ואתן לך המלצה על מספר רופאות נשים שהן גם סקסולוגיות מוסמכות. המייל שלי:[email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות