בת 25 ובתולה מרצון.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/12/2016 | 18:11 | מאת: נועם

היי, אני כל הזמן נמנעת מקשר כי אני יודעת בתודעה שזה יכלול מגע וקשה לי עם מגע רגיל אני לא יודעת למה.. אבל נראה לי שבתת המודע זה נובע מפרפקציוניזם לגופי שעבר המון ביקורות. אז אני אוטומטית מתכווצת שנוגעים בי פן יגלו משהו בגופי. בד"כ שהיו נוגעים בי סתם אנשים היו אומרים לי כולך עצמות תמיד הערות. גם אין לי חזה לחלוטין אפילו לא בליטה וכל הזמן צוחקים לי על זה. בעצם אני מרגישה פחותה כלומר לא נשית כי גם ככה אומרים לי לא נערה ולא בחורה. אני לא יודעת איך לצאת מזה כי כשיבוא הבחור הנכון אז נראה לי שתהיה בעיה. מצד שני אני לא מצליחה לצאת עם בחורים שמתעניינים בי זה יותר המראה ותשוקה שלהם. דבר אחרון אין לי צורך במין ככה אני מרגישה זה לא מעניין אותי ולא רוצה לגמור מהבתוליות להפך נוח לי ככה אני יכולה לנהל מערכות יחסים ללא מין אבל מן הסתם מי ירצה? אני גם לא מאוננת האם זה תקין?

שלום לך לא ברור מה, אבל משהו בחייך עצר אותך מליצור קשר עם מיניותך. משהו במגע מרתיע אותך, קיים גם חשש שגופך אינו מושלם ותפרפקציוניזם לגבי עצמך ומה יחשבו עלייך. מה שגם מוביל לחרדות בכלל מיצירת קשר עוד לפני החרדות ממיניות. לא ברור עד כמה אין לך צורך במיניות ממקום מודע או ממקום של הדחקת המיניות ובכלל חוסר היכרות עם גופך או חקירה שלה, לפני קבלת ההחלטה מה נכון לך ומה את צריכה. מאד ברור שאם מה שקורה בחייך בנושא זה מפריע לך נכון לבדוק אותו ולטפל בו. ולכך באמת הכי מתאים טיפול מיני אצל מטפל או מטפלת מינית מוסמכים שיסייעו לך להבין מה בכלל קורה פה ואיך את מתגברת על החרדות הכל כך גדולות שלך. אשמח לסייע, גם ביעוץ או טיפול אם תחליטי ללכת לכיוון זה [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות