גלולות הריון שאלה ומה כדאי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/12/2016 | 18:05 | מאת: שני

הי, מה ההבדל בין גלולות המכילות רק פרוג'סטן לעומת גלולות המשלבות גם אסטרוגן וגם פרוג'סטן? 2-האם ישנה דרך נוספת בטוחה יותר ופחות מסוכנת למניעת הריון מגלולות. קראתי רבות כי ישנה סכנה בלקיחת התרופות .....אני בחורה צעירה בת 27 ואנני מתכננת להיכנס להריון בשנים הקרובות.... האם יש משהוא אחר בטוח חוץ מהגלולות? תודה רבה!!!!

שלום לך מציעה לך להתייעץ בנושא עם רופא נשים או להיכנס לפורום של רופא נשים בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות