גמר בחוץ אך גלש

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/11/2016 | 04:27 | מאת: מיכל

לא הייתה חדירה מלאה הוא גמר על הישבן שלי כשאני שוכבת על הבטן הרגשתי שזה נוזל לכיוון הנרתיק כמובן שניקינו את הכל בשתי דקות אחרי כן אבל אני מאוד לחוצה... יש סיכוי להריון??? הוא אומר שאין שום סיכוי כי לא הייתה חדירה מלאה אבל אני עדיין מאוד חוששת מכוון שנרגשתי שזה נשפך לנרתיק יש לציין שזה היה ללא קונדום וללא גלולות אודה לתשובתכם המהירה!!!! לא רוצה לקחת סתם פוסטינור במיוחד שלקחתי חודש שעבר ..

שלום לך אני לא מאמינה שיש סיכוי להריון כפי שאמרת. אך זו הזדמנות עבורך להתחיל לקחת גלולות כדי למנוע מתחים, גם אם עוד לא התחלת תלקיים יחסי מין, בעיני עדיף על לקחת כל פעם פוסטינור. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות