חבר גומר מהר אפילו כשאין חדירה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/11/2016 | 21:01 | מאת: ליאת

היי אני בת 23 ויש לי חבר ולשנינו זה קשר ראשון, אנחנו מקיימים יחסי מין ללא חדירה כמה חודשים אני גומרת ברוב הפעמים שאנחנו שוכבים ואני ממש נהנית אבל זה בעיה שאולי תציק לי בעתיד. לי לוקח הרבה זמן עד שאני גומרת אבל החבר שלי גומר ממש מהר אפילו תוך כמה שניות. הוא אומר שהוא ממש נדלק מאיך שאני גומרת ושאין לא סבלנות והוא רוצה כבר לגמור אז מה שקורה זה שאם הוא יורד לי הוא מתחכך עם הפין במזרון ובעצם גומר לפני ןגם מתי שהוא מאונן לי עם היד אחרי שאני גומרת הוא ישר שוכב על הגב ואומר שהוא רוצה כבר לגמור ומאונן עם היד או לוקח את היד שלי ומאונן איתה. בפעם האחרונה הוא אונן לי עם היד ותוך כדי זה הוא גמר אפילו כשהוא היה עם תחתונים. האםזה נורמלי ? מה היה כשנרצה לקים יחסי מין עם חדירה ?

שלום לך יכול להיות שבן זוגך סובל באמת משפיכה מהירה. זה אומר שאין לו יכולת לשלוט על השפיכה ועל מתי היא קורית. בתור התחלה הייתי מציעה לך לדבר איתו. עד כמה הוא מודע לכך שיש לו בעיה בכלל? יכול להיות שהוא " לכוד" גם בהרגלי אוננות קבועים כמו חיכוך במזרן כפי שאת מתארת. כל אלו הם דברים שעם הדרכה מתאימה בטיפול מיני ניתן לסייע לאדם לשנות בחייו. גם נושא שינוי אופן האוננות וגם הדרכה ומתן תרגילים הביתה כיצד ללמוד ולשלוט על זמן השפיכה. מדובר בשינוי התנהגותי שניתן לבצע.בפיקוח מקצועי נכון. אמשח לסייע בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות