נשיקה בדייט ראשון מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/11/2016 | 19:40 | מאת: דנית

היי, מה אומרת נשיקה ראשונה בדייט ראשון? 1. משיכה פיסית 2. לבדוק את המצב בשטח לסקס. כלומר גם אם את לא מוצאת חן 3. זה משהו רגשי רוצים ליצור קרבה חושבים שאת חמודה? בעצם זה כדי ליצור המשכיות לדייט הבא שמצאת חן או בכלל לא קשור לדברים הללו? ממה שהבנתי יש בנות שמתבאסות אם אין נשיקה כאילו לא היה מעוניין. מצד שני אותי כולם רוצים לנשק ואני חסומה אף פעם לא היה ליצורך בזה בדייט ראשון. למה? אף אחד לא טום קרוז ובאמת שעוד לא עמדתי על טיבו של הבחור ואין לי משהו רגשי אליו. דבר נוסף, הרוב מנסים לא בסוף הדייט אלא דיי בהתחלה וזה מפתיע אותי כי אין כימיה או תקשורת זה בלי שום קשר. מה זה אומר שזה מיני בלבד? שאני רק גוש בשר? ומצד הבחורים למה אומרים שאם אין נשיקה אין דייט שני? כבר היה אחד שזה הוריד לו ואז כשדחיתי פגישה בדייט שני הוא כבר נעלם ושתביני אני יזמתי את הקשר. בקיצור אשמח לתובנות מהידע הנרחב שלך. מה אומרת נשיקה בתחילתו של הדייט ויצרת מגע לעומת בסופו. האם מדובר בנשיקה נשיקה או כמו דודה על השפתיים? הם לא מפחדים שזה ייצא לא טוב כי עדיין לא מכירים? שוב לי יש את המעצור הזה מעבר לחוסר חשק מה זה אומר עליי?

שלום לך מאד קשה להכליל מה אומרת נשיקה בדייט ראשון? כי לכל אחד נשיקה אומרת משהו אחר. יש כל מיני סוגים של נשיקות וכל נשיקה או כל סוג אומר לכל אחד או בא לבטא מבחינתו משהו אחר.יש שמתייחסים לנשיקה ממקום רומנטי, יש ממקום של חיבה ויש ממקום של משיכה ויש שגם וגם וגם. הנקודה היא שאין חוקים קבועים. אך העניין המרכזי אולי כאן הוא הקושי שלך עם נשיקה.לפני שאת בוחנת מה היא אומרת לאחרים אולי נכון שתבחני מה היא אומרת לך? מה זו נשיקה עבורך? מה היא מבטאת ולמה היא כל כך מפחידה עבורך? מאחלת לך הרבה הצלחה ואשמח לסייע בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות