סיפוק מיני לקוי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/11/2016 | 18:44 | מאת: עדי

היי, תמיד ידעתי שאני בן אדם "מיוחד" בקטע המיני אבל רק עכשיו באמת "נפל" לי האסימון מה הבעיה. לא יודעת אם גמרתי פעם (יכול להיות). אני יודעת שאני לא מהבחורות שדגדגן עושה להן את זה (לא סובלת שיורדים לי). אני אוהבת מאוד חדירה חזקה. ברוב המקרים אני עדין מרגישה מגורה באיבר המין לאחר סקס (לא בהכרח באותו רגע, אני יכולה להרגיש את זה גם אחרי כמה זמן מאז הסקס). עד עכשיו חשבתי שזה אולי בגלל שהגברים שהייתי איתם גמרו מהר מדי או שהיתה להן בעיית זיקפה. קניתי מכונת סקס שמדמה חדירה גברית (אגב בצורה יותר טובה), ואז בעצם קלטתי שככל שחודרים יותר אני מתחרמנת יותר וזה לא מביא אותי לסיפוק אלא אני מרגישה מאוד מגורה באיבר המין. זה מאוד מתסכל :-( מה אפשר לעשות?!

שלום לך אני מבינה ממך שפתאום קלטת שאת בעצם לא יודעת איך להגיע לאורגזמה. ברוב המקרים זה קורה אצל נשים שלא ממש מכירות את הגוף שלהן.לא נגעו בו, לא הסתכלו עליו, לא יודעות בדיוק איך הוא בנוי.. התהליך הנכון שתעברי הוא קודם כל עם עצמך, להסתכל על גופך, על איבר המין לנסות להכיר אותו בכל מיני דרכים ולראות מה נעים ומה לא.. ההכרות עם הגוף חייבת להיות קודם כל אישית. רק לאחר מכן כשתדעי מה נכון לך תוכלי לשתף גם את בני הזוג שלך בכך. וזה יוכל לקרות לך גם כשאת לא לבד. במידה ואת מתקשה בכך לבד, תמיד תוכלי להגיע למספר שיחות של יעוץ מיני שיתנו לך הדרכה כיצד להכיר את גופך יותר בינך לבין עצמך וכיצד להכיר יותר את המיניות שלך. אשמח לסייע במידת הצורך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות