חוסר תשוקה למין...........................

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/11/2016 | 20:30 | מאת: דקלה

היי, אין לי שום סקרנות או יצר לקיים יחסים גם אם יש גבר חתיך נניח וזה במיעוט אני ארצה אבל יותר את החיבוק וכו' וזה לא יבוא לידי ביטוי לעולם בקיום יחסים יש בי איזה מעצור שלאחרים אין. יש לזה סיבה? מבחינת הבית לא דיברו איתי על מין... אבל אני כבר יודעת שיש לי אמא קרירה מינית שיחסי מין זה רק להולדה ואיך אני יודעת??? כי הרבה אומרת שנניח נשים בגילה אם הן גרושות או אלמנות אז הן לבד כי הן לא רוצות מין אלא רק ידיד. וזה בדיוק הקטע שאין חברות עם גבר ללא מין ולפעמים המין הוא קודם לחברות ויש לי בעיה עם זה כאילו אני ציכה הרבה קטע רגשי בשביל זה וזו ממש בעיה כדי שארגיש בנוח. גם תמיד דאגה לי בוא נאמר שאין מצב שהיו נותנים לי לישון אצל בחור בגלאי 17-20 והיא דיי הייתה אחריי עד גיל 24 כלומר דואגת שיוצאת עם בחור. ולי תמיד היה ברור שאני סתם יוצאת 2-3 פגשות ואפרד מהם כי משהו בי נמנע. מה לא בסדר בי?

שלום לך איני יכולה לדעת מהודעה קצרה בפורום. מניחה שיש הרבה דברים לבדוק בעברך, בצורת ההתנהגות שלך וללא הכרות מעמיקה איתך איני יכולה לענות תשובה כזו, זה יהיה לא אחראי מצידי. אם את מעוניינת באמת לבדוק מה הבעיה מציעה לך להגיע למספר שיחות של יעוץ מיני כדי לבדוק זאת אשמח לסייע בהמשך וגם בבדיקה אם תרצי המייל שלי [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות