הפעם הראשונה בקיום יחסים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/11/2016 | 20:25 | מאת: חסויה

שלום, רציתי לשאול אם התחושה לא נעימה בגלל קרום הבתולין או בגלל שהנרתיק או צוואר הרחם לא יודעת איך קוראים לזה, אמור להתרחב? האם קרום הבתולין הוא מעין חיץ שמפריע לחדירה? האם גבר מרגיש בזה? תודה

שלום לך כמו כל תחושה יחסי מין הם דבר שהגוף והנפש צריכים להתרגל אליו. בתחילה בפעמים הראשונות יכול להיות מעט לחץ וכתוצאה מכך כיווץ של שרירי הנרתיק ולכן אולי, ולא בכל המקרים יכול להיות בהתחלה כאב קל. קרום הבתולים אינו סגור הרמטי ולא אמור להפריע לחדירה, ברוב המקרים בחדירה הראשונה יכול להיות דימום קל. לא תמיד זה לא נעים או כואב ולעיתים לא חייב להיות דימום, משתנה מאישה לאישה. מה שבטוח שאם מחליטים לקיים יחסי מין בפעם הראשונה נכון לעשות זאת ממקום בו מרגישים בשלים נפשית לכך ולא מלחץ בן הזוג או לחץ חברתי וחשוב מאד לדאוג גם לאמצעי מניעה. תמיד אפשר גם לפנות אנונימית לקו הטלפוני של דלת פתוחה, ליעוץ מיני לנוער וצעירים. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות