סרוגייט???. צריכה יעוץ.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/11/2016 | 23:10 | מאת: אחת

היי אפרת, רציתי להתייעץ איתך על טיפול בסרוגייט. האם הוא מתאים לבתולות בגיל מבוגר כי יש להם פחד מכל המיניות שלהן לא מרגישות בנוח בעירום וכל נושא המגע. ולא היה מישהו בצעירותן שיכלו להרגיש בנוח איתו כי זה פחד שתוקף כל פעם מחדש? או שעדיף טיפול עם שיחות רק סקסולוג פסיכולוג? בעיקרון הייתי חתיכה ממש מלא מחזרים ונתקעתי עם זה גם הייתה לי מודעות יתר כי צחקו עליי מגיל 18 שאני בתולה וגם חברות איבדתי מלא אנשים כי התרחקתי .. את יודעת הזמן עובר ורואים שאת לא וצוחקים עלייך גם ידידי איבדתי. בשלב מסויים הבנתי שאין סיכוי שאשכב אני כל כך שונאת את עצמי בעירות לא יודעת למה? כשגבר נוגע בי בדייט אני מתכווצת זה מנגנון אוטומטי. קשה לי גם עם בגד ים הכל קשה לי. הבעיה שאני גם ברננית כלפי זוג במשיכה במראה אז איך אהיה עם סרוגייט?? ואני גם לא באמת רוצה לשכב עם גבר שאינני מכירה מה עושים? אפשרות נוספת, פתיחת בתולין בניתוח זה ישחרר את המועקה הזו של הבתוליות גם אם יהיה לי כיוו שאשכב עם גבר אבל לפחות לא יגיד לי מה את בתולה?? הבעיה זה הלפניי... לא מרגישה נוח עם מיניות עם ריח גוף שיער וכל מה שקשור בלגעת במקומות אינטימיים. תודה על ההקשבה.

שלום לך בתור התחלה נשמע שיש קושי עם אינטימיות וחשש ממיניות. ברור כאן שזה על משהו עמוק שיושב שם רגשית ופתיחה טכנית של קרום הבתולין לא תפתור את הקושי הרגשי והחרדה. סרוגייט הוא אחד הכילים שאני מציעה בטיפול מיני במקרים מסויימים אך לא בכל מקרה. נשמע שנכון שקודם כל תעברי אבחון וטיפול בקשיים הרגשיים שלך , במודעות היתר ובחרדה ואז ניתן להחליט מה אופי הטיפול הנכון לך. נשמע שטיפול מיני בהחלט יכול להתאים ולעזור לך להתמודד עם הקשים שלך ואשמח לסייע. מוזמנת ליצור איתי קשר במייך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות