מצב

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/10/2016 | 05:16 | מאת: אריאל

אני בן 46 ללא זוגיות כבר יותר משנה. והתייסתי לאוננות כדבר שטבעי לגוף בהעדר זוגיות כאשר הרגשתי מגורה גופנית. בזמן האחרון זה השתנה לאחר אוננות הגוף מגיב בהיפוך לא רק שלא נרגע אלא זה כמו התעוררות הר געש, ואני מרגיש עוררות מינית חזקה יותר יותר. נחמד להרגיש גברי וחד חושים עד הפיטמות שגם להן יש חיים.....חחח. בהעדר זוגיות כרגע מה בדיוק עושים עם כל הטוב הזה?

שלום לך אם כל כך טוב לך? למה לרצות לשנות? זאת אומרת שאם יש משהו שהוא לא בעיה מבחינתנו אין סיבה בעיני לשנותו.. ואולי זה המקרה כאן? ועכשיו ברצינות.... עם הגיל ישנם כל מיני שינויים בתגובה המינית של הגוף.. איני יכולה לדעת מה בדיוק שינה כאן את רמת החשק או העוררות שלך, יתכן ומשהו בכמות האוננות או העלאת התכנים של הפורנו לתכנים שמעוררים אצלך עוררות מינית גבוהה יותר, איני יכולה לדעת. כעקרון אין כל פסול האוננות, אלא אם היא הופכת לאוננות מרובה שבאה על חשבון דברים אחרים בחיים כמו קשרים זוגיים , עבודה או פעילות יומיומית מרכזית אחרת. אך כפי שהתחלתי בתשובתי השאלה המרכזית אם מדובר בדבר שמפריע לך? או דבר שאתה חי איתו בשלום. במידה ויש משהו שמפריע לך בסיטואציה הזו שווה לבדוק מה השתנה ומה ניתן לעשות כדי שתרגיש טוב ושלם עם רמת העוררות המינית והחשק שלך כפי שהם כעת. ססרכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות