נהיית רטובה מידי במהלך יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/10/2016 | 02:43 | מאת: פושפו

היי, לפני כשבוע וחצי הפסקתי לקחת גלולות בהמלצת הרופא-קרישיות יתר, ומאז בכל פעם שאני וחבר שלי מקיימים יחסי מין אני מרגישה רטובה מידי ברמה שאני לא מרגישה את החדירה כמעט ובכלל, ואני צריכה לעצור ולנגב במהלך. מה אפשר לעשות והאם יכול להיות שזה בגלל הגלולות ואם כן האם יש מצב שזה זמני? יש לציין שזה אכן התחיל רק לאחר שהפסקתי ועד אז הכל היה בסגר.

30/10/2016 | 19:39 | מאת: כל טוב

מציעה לך לשאול "בפורום טיפול מיני בנשים "יש שם רופאה גניקולוגית שהיא גם סקסולוגית. רק רופא יכול לענות על זה.

שלום לך מציעה לך להתייעץ עם רופא הנשים שלך כי מדובר בתגובה פיזיולוגית שאולי קשורה לשינויים הורמונליים שקשורים בהפסקת הגלולות.או אולי למשהו אחר ששווה לך לבדוק ברמה הרפואית עם הרופא. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות