חוסר תשוקה. או חוסר חשק?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/10/2016 | 19:05 | מאת: אפרת

היי, יש לי בעיה שאני לא נמשכת להרבה גברים שמתחילים איתי. אני מתכוונת לתחושת תשוקה וכך אין לי צורך לנהל קשר איתם כי יהיה לי קשה. בעיני אחרים הם יכולים להיות בסדר לגמרי ואולי חמודים. אבל בעיניי הם לא מושכים כלל ממוצע ומטה. אני לא שולטת בזה ולא עושה את זה בכוונה אולי זה נשמע לך ילדותי אבל קשה לרצות קרבה גופנית עם מישהו שלא מעורר בך תשוקה. אני מניחה שלגברים כיף כי מתחילים למי שהם נמשכים איך זה אצל נשים? אנחנו רק מרצות? הקטע שעברתי את גילאי ה-33 והמצב של המבחר במראה רק מחמיר. אוסיף עוד דבר יש אנשים ששוכבים עם הרבה פרטנרים איך זה קורה כולם כאלו סקסיים? נכון אפשר למצוא רק בנ"ז אחד אבל למה אין לי שום תיאבון? אני לא יודעת למה אני ככה. מה ניתן לעשות? תודה

שלום לך מותר לך לא להימשך לכל גבר שמתחיל איתך ולגברים מסויימים להימשך יותר. אין שום סיבה שתימשכי לכל מי שמתחיל איתך ואין בכך כל פסול שלא כך הדבר. השאלה היא אם את לא נמשכת לאף גבר שמתחיל איתך? או שאת נמשכת רק למיעוט מהגברים שמתחילים איתך? יתכן גם והגברים שמתחילים איתך הם לא לטעמך ואולי יש גברים שהם לטעמך אך אלו לא מתחילים איתך.... אשמך לתשובתך כדי להמשיך ולחשוב מה לייעץ לך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

02/11/2016 | 22:34 | מאת: אפרת

תודה לך. אז ככה. בהחלט יש גברים שמושכים אותי בל הם לא מתחילים איתי. אני מתכוונת למראה ויזואלי כמובן. לגבי אילו שמתחילים איתי. איזה לא שהתחיל איתי איזה דוגמן.. אבל ברור שיש בסדר ונתתי להם הזדמנות אני חושבת שזה קשור בעיקר לצורת החיזור והשיחה הראשונית שנוצרה ואלי למוזה שבה תפסו אותי. אני נמשכת בעיקר בגלל התנהגות ולא בהכרח בגלל מראה וזו ה-בעיה כי הרוב המכריע מתחיל את הקשר בתשוקה גופנית אליי וכשאין לי את הבסיס לדעת מיהם בהתנהגות אז קשה לי. מעבר לזה שיש כאלו שמשדרים לי בהתנהגות שהם רציניים איכפתיים אבל עדיין הם לא מושכים אותי פיזית. עזרה?

מנהל פורום מין ומיניות