אפרת אולי יש לך הסבר?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/10/2016 | 19:42 | מאת: שני

שלום לך, אני בת 40 וזה ישמע נורא אבל אני בתולה. מעולם לא הייתי דחויה במראה ע"י גברים ותמיד הייתי מחוזרת. מאחר וזה פורום קצר, אשאל אותך מדוע אין לי חשק מיני??? מן הסתם אנשים מקיימים יחסי מין גם כשאין חבר קבוע וכו' ולפעמים זה מהדייט... אצלי גם כשאין בחור מעולם לא הזיז לי לאונן או הרגשתי מסכנה להפך נמנעתי מקשר בגלל המין והמגע. תמיד כשאני יוצאת עם מישהו אני מרגישה שאין לי תשוקה אליו גופנית ואם מתחילים לגעת בי שזה 99% מהמקרים בדייט ראשון למשל ללטף או למנסות לנשק ולא בסוף הדייט אני מרגישה גועל. בשל כך הפסקתי לצאת כי אני מרגישה לא בסדר כלפיי בחורים ואני לא יכולה לעשות משהו שמגעיל אותי. זה לא שאני לא נמשכת לגברים אלא שפשוט הגברים שמתחילים אותי לא מושכים אותי וזה הרוב הגדול. איך אפשר להיות עם גבר שאין לך משיכה אליו? למה זה מגיע לי?? אני מרגישה שאשאר בודדה.

31/10/2016 | 05:19 | מאת: עצה

תקראי את הטקסט שכתבת מעבר למילוליות התוכנית שלו. כל התשובות נמצאות בו. הנפש שלנו מבטאת הכל במילים ברורות. זה דבר שלמדתי בתקשורת. התקשורת המינית שבה מוצגת הבעיה אינה הבעיה באמת.

מנהל פורום מין ומיניות