חבר רואה פורנו

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/10/2016 | 16:48 | מאת: דנה

אני בת 27 ניראת ממש טוב חזה גדול תחת יפה פנים של דוגמנית. גרה עם חבר שלי כשנה וחצי. הסקס, אצלינו מגוון ויחסית בתדירות גבוה. חבר שלי רואה פורנו כל יום בעבודה וזה ממש מפריע לי ולפעמים אחרי זה הוא לא נותן. אני צריכה בבקשה עצה חכמה איך להגיב ומה לעשות כי הזגיות הזאת מלאה באהבה וכבוד וכן חשוב לי לשמור עליה תודה מראש על העזרה

שלום לך בתור התחלה חשוב שתביני מה משמעות העובדה שחברך רואה פורנו. האם את לוקחת זאת כפגיעה אישית? האם את מרגישה פחות מושכת בעיניו בגלל זה? לאחר מכן מציעה לך שאת תחושותייך , במיוחד בזוגיות הזו שמלאה באהבה וכבוד, תנסי לחלוק עימו. לא להאשים, אלא פשוט לשתף במה שאת מרגישה. להתייעץ ולחשוב איתו יחד מה הוא מציע? מה ניתן לעשות כדי שאולי תחושי אחרת בקשר.בכל מקרה חשוב שהוא ידע איפה את, ומה את מרגישה וכמה זה קשה לך.שוב... במיוחד ממקום של שיתוף ולא האשמה או תלונה. אני כאן במידה ויהיו עוד שאלות בנושא בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות