חרדות מהריון לא רצוי למרות שימוש באמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/10/2016 | 00:22 | מאת: טל

היי, שמי טל ואני בת 19. בן זוגי ואני יחד כבר תשעה חודשים, הכרנו בצבא והוא החבר הראשון שלי. כבר כמה חודשים שאנחנו מנסים לקיים יחסי מין, אך לא מצליחים מפני שאני נורא חרדה מפני הריון בלתי רצוי. התחלתי לקחת גלולות לפני חצי שנה על מנת שאהיה יותר רגועה, אך זה לא עזר. אנחנו מדברים על הנושא ומנסים להבין מאיפה הפחדים והחרדות שלי מגיעים, אך שום דבר לא עוזר. אני ממשיכה לפחד מהריון בלתי רצוי למרות שאני יודעת שאני מוגנת ב-99

23/10/2016 | 00:25 | מאת: טל

*מה כדאי לעשות? האם לפנות למומחה?

שלום לך מבינה שאת סובלת מחרדות שנראות לך לא הגיוניות מהריון. יתכן והן יושבות על חוסר ידע. אולי מעט ידע על הנושא יוכל להרגיע ולסדר את הראש. כמובן שיתכן וזה מעבר לכך ולכן מציעה לך לגשת לשיחת יעוץ אצל מטפל מיני מוסמך בנושא. ידע תוכלי למצוא באינטרנט , לפנות לדלת פתוחה באנונימיות, או להתייעץ עם רופא הנשים שלך, או באמת להגיע לשיחת יעוץ אצל מטפל מיני. אשמח לסייע במידה ויהיו לך עוד שאלות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות