יחסי מין יחד עם זוגיות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/09/2016 | 20:12 | מאת: חן

שלום, אני לא מצליחה להיכנס לקשר רציני וגם להנות מסקס עם אותו אחד. ביחסי המין אני אוהבת בעיקר משחקי שליטה שבאים לידי ביטוי בדרכים שונות בעיקר השפלות. (זה בא באופן שאנחנו תמיד מחליפים תפקידים בין השולט לנשלט). הפרטנר שלי ליחסי המין לא מעוניין בקשר רציני. אני מאוד הייתי רוצה לשלב קשר רציני יחד עם השליטה במיטה. ראשית איך אוכל לדעת אם אנחנו מתאימים במיטה, הרי אני לא אגיד לו "אני רוצה יחסי שליטה במיטה" הוא גם עלול להרתע או להגיב שלילי. יחסי מין ללא שליטה די משעממים אותי כך שזה די הכרחי. וגם בתוך תחום השליטה לא טוב לי במיטה עם כל אחד אני די בררנית. עלול לקחת לי יותר מדי זמן אם בכלל למצוא מישהו לקשר רציני שגם אהנה איתו במיטה. מה עושים במצב כזה?

שלום לך נשמע מדברייך שאת עושה פיצול מאד גדול בין אנשים שאת נהנית איתם בסקס לבין כאלה שאת יכולה להיות איתם בקשר רציני. כאילו שאלה שיכול להיות איתם סקס טוב אינם מעוניינים בקשר רציני ואם תכירי פרטנר רציני, הסקס איתוי עשוי לא להיות טוב. קודם כל חשוב שתהיי מודעת לפיצול שאת עושה כאן ולראיה של השחור והלבן שאת רואה כאן.. בחיים הדברים הם רבי גוונים. העובדה שהבחור שעימו את מקיימת כרגע יחסי שליטה ויחסי מין לא מעוניין בקשר רציני איתך, לא אומרת שלא תוכלי לפגוש בחור שנמשך לסגנון המיני הזה ומעוניין גם בקשר רציני..אז אולי יש כאן משהו שאת צריכה לעבוד עליו בשינוי התפיסה שלך לגבי הנושא. מעבר לכך שיש הרבה דברים נוספים מלבד סקס ,אני מניחה , שאת מחפשת באדם שאת רוצה שיהיה לך איתו קשר רציני כמו תכונות אופי,צורת התנהגות ואורח חיים. הדבר הנוסף הוא איך לברר אם כבר את מכירה מישהו שמתאים לך לקשר רציני, האם יש לו העדפות למשחקי שליטה במיטה...? כאן אני לא הייתי פוסלת לשאול את הדברים בצורה ישירה. אולי לפני שאת אומרת מה את רוצה, את יכולה להגיד שזה משהו שאת אוהבת ומה דעתו על זה.יש אנשים שנמשכים לזה למרות שהם עדיין לא התנסו, מה שחשוב בעיני הוא שתבדקי עד כמה מעניין אותו והוא פתוח לנסות. הרי מיניות בקשר היא משהו שנבנה בין שני אנשים ואם תכירי מישהו שיהיה לך איתו קשר אינטימי, ייבנה כאן משהו שהוא יחודי לשניכם. ותוך התנסות וחקירה והכרות עם האדם תדעי אם מתאים לך גם לקשר רציני וגם מבחינת המיניות שלו וההעדפות שלו. מאחלת לך המון בהצלחה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות