איבר המין הגברי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/09/2016 | 23:34 | מאת: מירי

יש תופעה שהייתי רוצה לשאול לגביה אצל בן הזוג שלי. כשאנחנו מגיעים למצב אינטימי, בדרך לזקפה מלאה, איבר המין שלו כאילו קופץ קפיצות קצרות. מזדקץ ואז מעין משתחרר קצת. אני מניחה שזו בעיה של עצבים. כמו למשל כשעין קופצת.. השאלה אם יש צורך ללכת לבדוק? אם זה שכיח? והאם זה מעיד על בעיה? תודה רבה.

שלום לך לא נראה לי כי קיימת בעיה אך איני רופאה ואולי שווה ללכת להתייעץ עם אורולוג ולבדוק זאת. או אולי להתייעץ בפורום של רופא אורולוג . בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות