לאפרת מנור הכל נתקע בדייט ראשון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/09/2016 | 00:31 | מאת: XX

שאלה. יש לי בעיה שכל פעם שאני יוצאת לדייט ראשון עוד בתחילת הערב אני מרגישה שמתנפלים עליי תביני שזה לא בחורים מהלימודים וכו' אלו בחורים שמכירים באקראי כמו רשתות חברתיות, אתרי הכרויות, פאב, סתם מישהו שמתחיל ברחוב. אני תמיד מופתעת ונלחצת כי אני הרי לא רוצה לא מכירה. לדוגמא יצאתי עם מישהו וכבר באוטו כל הזמן ליטף לי את הירך והעפתי את ידו. או שיש כאלה שמשום מקום פתאום שוחפים את הפרצוף שלהם לנשיקה, מישהו מחבק ומצמיד אותי אליו לביצים. וכאלה.. מנסה לומר שנהיה לי פחד לצאת עם בחורים בכדי להימנע מהסיטואציות הללו. אני לא יודעת למה תמיד לי זה קורה ועד שאני נרגעת ויוצאת שוב אותו דפוס התנהגות. מה ניתן לעשות? האם זה כך אמור להיות? זה נגמר בדייט שני מצדי. הצבתי כלל שמיש לא נוגע בי אפגש איתו כדי לנסות להכיר ולתת צאנס אבל אם הם חותרים למגע אני לא אצא שוב. תודה

שלום לך נשמע שאת די חוששת ממגע ומאינטימיות. וקשה לך לאמר לגבר שאיתך מה נכון לך ומה לא אז את פשוט יוצאת לדייט אחד וכשמתחיל מגע את נרתעת ובורחת. את בעצם תקועה בלופ של דפוס התנהגות מסויים שבגלל הפחד שלך לא מאפשר לך להתקרב לגברים או ליצור קשר זוגי. מגע או מיניות הוא חלק מדייט או קשר זוגי בין גבר ואישה , ואצלך הפחד כל כך גדול שאת מרגישה התנפלות וזה לא תואם את מה שנכון לך. אך האם את יודעת מה נכון לך? מה מפחיד אותך כל כך במגע? בגברים? בראש ובראשונה, את זה הייצי מציעה לך לבדוק עם עצמך או בעזרת טיפול מיני, כי שם בעיני טמון הקושי שלך. אשמח לסייע לך במידת הצורך המייל שלי הוא [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות