שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/08/2016 | 23:33 | מאת: דבי

נמצאת במערכת יחסים עם גבר כ 4 שנים. בתחילת הכרותינו גודל איבר המין שלו היה 12 סמ וכעת 16 סמ.. האם הוא ינשיך לגדול.?אני בגיל 43 והוא 50. האם יש קשר לזה שמקיימין יחסים כל יום?

שלום לך מה שאת מתארת נשמע לי מאד מוזר..... לא נשמע לי הגיוני שאיבר מינו גדל.. איבר המין של הגבר מגיע לסיום צמיחתו עם סיום ההתבגרות המינית של הגוף ומאז אין כל שינוי בגודלו. אולי יש לך תחושה שגדל בזמן זיקפה לעומת זמן שהוא לא בזיקפה.. אבל הדברים הם מאד לא הגיוניים ולא אפשריים. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות