לא גומר בפעם השניה אחרי שגמר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/08/2016 | 22:15 | מאת: יעל

הייתי עם בחור שאני יוצאת איתו בפעם הראשונה במיטה. בהתחלה התמזמנו עם בגדים תחתונים בלי חדירה והוא גמר. כמה דקות אחרי זה עמוד לו וירדתי לו במשך מעל ל 45 דקות והוא פשוט לא הצליח לגמור... אחר כך עשינו הפסקה(לא היה סקס מלא בשום שלב), ואז ניסיתי שוב... ירדתי לו במשך חצי שעה והוא עדיין לא גמר.. רציתי בבקשה לברר: האם זה משהו חריג? או שזה משהו שקורה? ומה יכולות להיות הסיבות? תודה מראש

שלום לך אצל כל גבר הדברים מעט שונים. יש כאלה שגומרים פעם אחת ואז חייבים מנוחה ארוכה ויש כאלה שגומרים פעם אחת וזקוקים למנוחה קצרה יותר. במקרה של בן זוגך, כפי הנראה אחרי שגומר פעם אחת זקןק להפסקה מאד ארוכה, פשוט כי ככה זה אצלו. וכ]י הנראה בפעם השניה יכול לקחת לו הרבה יותר זמן לגמור. במידה והקשר עימו ממשיך נכון יהיה לשוחח איתו על כך, מניחה שהוא מכיר את עצמו ואת גופו ואז יהיו לך יותר תשובות לגבי מה שנכון לו ותוכלי להבין יותר. זה לא חריג , זה יכול לקרות וכפי שאמרתי קודם, אצל כ גבר זה קצת שונה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות