תקופה ארוכה שאני מתלבט האם ללכת לקבל עיסוי מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/08/2016 | 07:00 | מאת: רון

אפרת שלום אני גבר בן 45 רווק, בעבר היו לי מערכות יחסים סהכ תקינות. כבר שנתיים שאין לי בת זוג וגם נשים שאני מנסה להכיר בעיקר דרך אתרי הכרויות פשוט לרובן אני לא מצליח להתחבר, מה שמונע ממני להגיע ליחסים אינטימיים. לאחרונה אני חש ומבין שחוסר ביחסים אינטימיים גורם לי לקושי אמיתי נפשי ופיזי. מכוון שהייתי ברוב השנים במערכות יחסים לא חשבתי על שירות מיני בתשלום, ובגדול יש לי קושי מוסרי לקבל שירות כזה כי אני חש שזו פגיע בכבודו של האדם של האשה במקרה הזה. בזמן האחרון אני קורה הרבה על שירות של עיסוי והרפיה וחושב שזה יכול לאזן את המצב שאני נמצא בו והמחסור שאני חש בשנתיים האחרונות. השאלה: האם עיסוי והרפיה ללא יחסי מין מסכנים אותי? ועד כמה? אין לי עם מי להתיעץ ואני מבקש לקבל את דעתך. תודה, רון

שלום לך אתה מעלה מספר דברים בשאלתך. בראש ובראשונה את הקושי ליצור יחסים אינטימיים.לא הבנתי מה מקשה עליך? מה קשה לך בליצור קשר עם נשים? ולמה החלטת לפנות לקניית שרותי מין כמו עיסוי והרפיה ולא לחפש קשר, אינטימיות ומגע בעולם האמיתי? כי דיברת על כך שהיו בעבר קשרים, אז מה השתנה לדעתך בחייך בשנתיים האחרונות שעוצר בעדך? לגבי האם יש סיכון בכך, אין לי מספיק פרטים.. למי אתה הולך? האם אתה מקיים יחסי מין לא מוגנים? ומה החשש שלך? מאיזה נזק אתה חושש? פיזי? נפשי? הרבה דברים חשוב לי לברר ולהבין מה בדיוק אתה שואל על מנת שאוכל לסייע לך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות