שורף בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/08/2016 | 13:20 | מאת: דניאל

שלום, אני וחברה שלי כבר שנה ביחד בהתחלה שהיינו שוכבים עם קונדום היה מעולה בלי כאבים כלום, מהרגע שהיא התחילה עם גלולות ממש כואב לה באיבר מין שורף בהתחלה ושאני מכניס את איבר מיני עד הסוף כביכול היא בכלל כואב לה אחרי זה זה עובר ואחרי גמירה זה ממש כואב לה עם צריבות ושורף והיא ממש לא יכולה לסבול תכאבים גם בפיפי.. היינו אצל רופאת נשים אבל והיא בדקה אותה מבחוץ ומבפנים והכל היה תקין בלי פצעים או משהו כדומה ואין דלקת והיא אמרה שזה ככה וזה להרבה נשים כמובן שנלך לעוד רופאת נשים כי היא לא עזרה אבל בנתיים מה זה יכול להיות?

שלום לך ייתכנו כמה דברים. אם הכל תקין בעיני רופאת הנשים יתכן ואולי אין מספיק סיכוך בעת המגע המיני או אין מספיק גירוי(משחק מקדים)שיביא את הגוף לעוררות ולמצב של מוכנות לחדירה. מציעה אולי להשתמש בנוזל סיכוך- גל על בסיס מים שניתן לקנות בסופר פארם או בשמן שקדים מתוקים, אולי זה יעזור ומדובר פשוט ביובש ובשפשוף עקב יחסי המין. במידה וכל זה לא יעזור שווה לא לוותר וללכת לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית, יתכן ומשהו התפספס שם באבחון. ולא לקיים יחסי מין כשיש אי נוחות או כאב עד שאין אבחון של מקור הכאב וטיפול בו, אחרת זה רק יחריף את הבעיה. מוזמנים במידה ויש לכם עוד שאלות בנושא. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות