צריבה קשה בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/08/2016 | 10:00 | מאת: סיגלית

שלום רב, אני בת 67, אני ובעלי מקיימים יחסי מין, אבל בשנתיים האחרונות יש לי צריבה קשה בעת קיום יחסים ולכן אני נמנעת מכך וזה חבל לי. הייתי אצל רופא הנשים שבדק ולא מצא סיבה לצריבה והמליץ לי על שימוש באגיסטין קרם, השתמשתי כמעט שנתיים אבל לא חל כל שיפור ולכן הפסקתי את השימוש, בפורומים שונים הומלץ לי על משחה בשם ג'ל גינומונאל, אני משתמשת בה כשבועיים כשבשבוע הראשון השתמשתי כל יום, ובשבוע השני לסירוגין, חשבתי שזה יקל על קיום היחסים אבל, כלום, צריבה קיימת. מה ניתן לעשות? האם עלי לוותר על קיום יחסי מין.?

שלום לך בתור התחלה חשוב בעיני אולי לשנות מעט את ההתייחסות ליחסי מין, יחסי מין הם דבר מאד רחב שיש בו הרבה סוגי מגע מעבר לחדירה. נשמע שבעיניך אם אין חדירה אין יחסי מין ואולי נכון לשנות משהו בתפיסה ולהרחיב את ההסתכלות ואת רפרטואר ההתנהגות המינית. דבר שני, אל תיתני לצריבה הזו לגרום לך להפסיק לקיים יחסי מין ואולי נכון שתלכי לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית כדי לבדוק מה ניתן לעשות. יתכן ומדובר במחסור של הורמונים מסויימים, (את אחרי גיל המעבר) ואולי בבעיה אחרת והאבחון שקיבלת אינו תקין. אל תוותרי עד שלא יהיה אבחון וטיפול נכון ואין שום סיבה שתוותרי בגלל זה על מיניותך. בתור התחלה הרחיבי את הרפרטואר המיני שלך ודבר שני אל תוותרי ותתעקשי עד שיימצא פתרון ואין סיבה שלא. מאחלת לך הרבה הצלחה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות