סקס עם 3 גברים שונים בחודש

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/07/2016 | 00:08 | מאת: רותם

שלום. לאחרונה יצא לי לשכב עם כמה גברים שונים בסמוך אחד לשני. האם יכול להיות שהדבקתי הדלקת או פטריה. מרגישה צריבה וגרד חזק עם הפרשות מרובות וריח לג נעים.

25/07/2016 | 21:31 | מאת: אושרת

אכן כן נדבקת. לגי לרופא.

שלום לך מאד תלוי עד כמה יחסי המין שקיימת היו מוגנים או לא. ברור שריבוי פרטנרים יכול לשים אותך בסיכון גבוה יותר , אך אם את מקפידה להשתמש בקונדום ולשמור על הגיינה הסיכויים יורדים. מה שהייתי מציעה לך זה פשוט ללכת לרופא נשים ולהיבדק. איני יכולה לדעת ממה את סובלת. מאחלת לך הרבה בריאות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות