משיכה מוזרה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/06/2016 | 17:21 | מאת: חסוי

שלום לך. לא יודע אם זה המקום הנכון אך אין לי מה להפסיד. אני לא יודע את הסיבה אבל יש לי משיכה מאוד חזקה לחזיות. אני אוהב כל הזמן להסתכל וגם בסקס אוהב שהבחורה משאירה את זה עליה. אני אוהב מאוד את המגע שיש לזה. לאחרונה גם התחלתי לאונן באמצעות חזיה וזה מספק לי הנאה רבה. השאלה שלי האם זה בעיה פסיכולוגית? ממה זה יכול לנבוע? אודה לתשובה.

שלום לך מה שאתה מתאר נקרא פטיש, שזה מציאת עונג או עוררות מיני, בחפץ מסויים. במקרה שלך מדובר בחזיה. אני לא רואה בכך כל בעיה, כל עוד זה לא מפריע לך בחיי המין שלך או בחייך, או שאתה לא מרגיש לא טוב עם עצמך לגבי זה. אם אתה יכול לשלב את אהבת החזיות שלך עם יחסי מין גם ואתה מרגיש טוב עם זה אין בכך כל בעיה. במידה ואתה חש לא טוב לגבי זה או יש לך קושי עם זה, שווה לבדוק איך אתה יכול לחיות עם זה בשלום ואז אולי מעט שיחות עם מטפל מיני מומסך יוכלו לסייע לך. מאחלת לך המון הצלחה ואני כאן במידת הצורך אם יהיו לך עוד שאלות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות