אוננות אגרסיבית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/06/2016 | 10:16 | מאת: טל

היי, אני בן 18,בזמן אוננות אני מפעיל לחץ די גדול על הפין. ועכשיו אני חושש,מרגיש שלא אצליח לגמור בחדירה בשל כך. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזו?

שלום לך בתור התחלה הייתי מציעה לך לא כל כך לדאוג. אתה הלא יכול לדעת, אולי בכלל לא תהיה לך בעיה ביחסי מין? והכל יהיה בסדר. ולא תהיה לך בעיה לגמור בחדירה? במידה ויהיה קושי, תמיד תוכל להתייע עם מטפל מיני מוסמך ולחשוב על פתרונות. חשוב שתרגע ואל תדאג, כל דבר ניתן לפתרון ולשינוי. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות