שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/05/2016 | 16:04 | מאת: ביליך

אני ובעלי היינו ביחד והוא נכנס בי בכוח. גם שאמרתי לו שקואב לי הוא המשיך. לא יכולה לסלוח על זה. הוא התנצל אבל זה לא פותר לי הכעס עליו. יכול לקרות מצב זה? מה עושים?

שלום לך נשמע שבעלך לא מאד התחשב בך ובמה שאת מרגישה. בהחלט מותר לך לכעוס עליו על כך ואין שום סיבה שתקיימי יחסי מין נגד רצונך או בכח. האם דפוס התנהגות מינית זה אופייני ביניכם? האם את חווה יחסי מין בכח ונגד רצונך גם בפעמים אחרות? בכל מקרה דברי איתו והסבירי לו שאת מבקשת בצורה מאד ברורה שיתתחשב ברצונך ואם אינך מעוניינת לקיים יחסי מין הוא צריך לכבד זאת ולא לעשות שום דבר נגד רצונך. במידה ותיראי שזה ממשיך כך והוא לא מתחשב בך וברצונך ממליצה לך לפנות למרכז סיוע 1202 ולהתייעץ איתם מה לעשות. אין שוב סיבה שיחסי המין יקרו בצורה זו ובהחלט מותר לך לכעוס. במידת הצורך מוזמנת לפנות שוב להתייעצות איתנו בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות