כדורים............................................

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/05/2016 | 11:06 | מאת: א

שלום, האם כדור לזקפה שנקרא "תרים" מהווה סיכון כלשהו לגבר בגיל 46? האם הוא יכול לפגוע לו בפוריות או באיכות הזרע? אנחנו מעוניינים להביא ילד האם ניתן ליטול אותם במשך 5 ימים ברצף ללא סיכון? ישנם כדורים טבעיים? תודה

שלום לך לא ידוע לי על כדורים טבעיים אך בכל מקרה ממליצה להתייעץ ספציפית עם רופא המשפחה ולקבל כדור שמתאים ספציפית למצבך הבריאותי עם מירשם. הרופא גם יוכל להדריך אותך כיצד נכון לך להשתמש בכדור ואיזה מינון מומלץ לך. מאחלת לך שבוע טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות