שאלה דחופה בקשר ליחסי מין מלאים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/05/2016 | 08:55 | מאת: אנונימי

אני שכבתי עם בחורה בגיל 10.5 אז השאלה שלי - אם שכבתי עם בחורה פעם ראשונה בגיל 10.5 אז האם בפעם הבאה שאני ישכב עם בחורה בגיל 25-26 אז אני יכול (חס וחלילה) למות מדום לב באמצע שאני ישכב איתה? תודה מראש. זה שאלה דחופה מאוד

שלום לך שאלה קצת מוזרה ומשונה..... יחסי מין לא גורמים לדום לב... האם יש לך בעיות בלב שאתה חושש מכך? אם כן= מומלץ להתייעץ עם קרדיולוג. יום טוב וחג שמח, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות