גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/05/2016 | 12:13 | מאת: רונית

שלום אני רוצה לקיים יחסי מין והחלטתי להתחיל לקחת גלולות אם קיבלתי מחזור בזמן השינה בלילה וקמתי רק ב12 בצהריים למחרת ולקחתי גלולה ראשונה על מנת להתחיל חפיסה ראשונה ,כלומר אם קיבלתי ב1 בלילה אז אולי עבר מעבר ל12 שעות , אני מקיימת יחסי מין ללא קונדום , ואני עומדת לסיים את החפיסה זה בסדר ? זה פגע באמצעי המניעה לחודש ? כי אני לא חושבת שזה הגיוני לקום בלילה כי זה בחוסר ידיעה רק למחרת שקמתי אני ידעתי מזה תודה

שלום לך מציעה לך להתייעץ בנושא עם רופא נשים שלך או בפורום של רופא נשים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות