מפחדת מאוד מסקס ולא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/04/2016 | 16:12 | מאת: נטלי

יש לי חבר שנתיים ואני מאוהבת בו ונמשכת אליו מאוד, במיטה הכל מעולה אצלנו עד שזה מגיע לחדירה. אני תמיד קופאת, לא מצליחה לזוז, כואב לי מאוד, לא כיף לי, מתכווצת והכל. אני לא יודעת אם זה מפחד כי לפעמים אנחנו כן מצליחים וכן הכאב הוא לא בלתי נסבל ברמות. אבל עדיין לרוב שאנחנו מנסים זה לא מצליח וזה בגללי. יש לך שיטות להרגעה או טיפ מה אני צריכה לעשות כדי לשפר את המצב? תודה

שלום לך יכולות להיות הרבה סיבות לפחד מסקס. מה שאת מתארת כאן הוא כיווץ של שרירי הנרתיק עד כדי מצב שלא מתאפשרת חדירה , או אם מתאפשרת היא כואבת. אין שום סיבה שתסבלי של כאב ובמקרה של כאב אנחנו ממליצים להפסיק כל ניסיון לחדירה וקודם כל לטפל בזה. שווה שתבדקי עם עצמך מה התפיסות שלך לגבי יחסי מין? עד כמה יש לך מידע לגבי זה? מה את יודעת? אולי מה שאת יודעת או לא יודעת מפחיד אותך? הטיפול בסיטואציה הזו שמכונה בשפה מקצועית" וגיניסמוס" הוא משולב והוא כולל טיפול מיני שבו ייבדקו הקשיים והחרדות שלך סביב יחסי מין, יחד עם בדיקה אצל גניקולוגית שהיא גם סקסולוגית שתאבחן את מקור הכאב ובמקרים רבים הפניה במקביל לטיפול אצל פיזותרפיסטית רצפת אגן שתסייע לשלוט בשרירי הנרתיק וללמוד לשחרר אותם ולהרגיע את החרדה גם גופנית. אשמח לסייע במידה ויהיו לך עוד שאלות בהמשך[email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות