אף פעם לא הייתי בזוגיות.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/04/2016 | 20:04 | מאת: נועם

חוסר חשק לחיי זוגיות היי, רציתי להתייעץ ולשאול משהו... אני בת 36 ואין לי כ"כ (אם בכלל) חשק לזוגיות, מיניות וכו'... גברים רצו להכיר אותי ולהיכנס לזוגיות ותמיד לא רציתי, לא הרגשתי רצון וחשק... איכשהו טוב לי לבד, אני אוהבת את הלבד הזה, להיות לבד הרבה, זה משמח אותי... חברות שלי אומרות לי שאני מוזרה... יש משהו שאני יכולה לעשות בשביל לשנות את זה? הייתכן שהן צודקות ואני באמת מוזרה? בזמן האחרון אני מבינה שאשאר לבד כי גם חברות כבר נעלמות כולם מתחתנים אין לי אחים ואחיות... ואני דווקא אדם חברותי. אז אני מתחילה להיות עצובה.. אבל אינני יודעת מדוע לא היה לחוץ לי חבר? לדעתי זה קשור לעניין המין כי חבר זה חייב לכלול מין ככה לתפיסתי וגם אף פעם לא הי מישהו שלכאורה היה סבלני תמיד התביישתי או נלחצתי מהבתוליות כי ככה לימדו אותי זה לא בסדר להיות בתולה בת 18 וכו'.. בקיצור איך אוכל לשנות את המצב? מה אעשה אם לא אהיה טוסבה במיטה וחוסר ניסיון שמפריע תמיד לבחורים כי אף אחד לא רצה בתולה ומן תחושה שירצו לקיים יחסי מין כשלא ארצה וכי צריך.. ומה אענה קיום לשאלה למה אני לא שואה? איך זה לא היה לך חבר? רק גורמו לי יותר ויותר לא לרצות לנסות.. הסיכוי שמישהו ירצהאותי במצבי הוא אפסי. היה לי ניסיון לצאת עם מישהו וכבר במהלך הדייט שלח ידיים ונרתעתי והוא שאל אם אף פעם לא הייתי עם גברים? לא מבינה מה זה קשור פרט לעובדה שנרתעתי מהמראה שלו ותנועות הגוף הראו דחייה כי אין לי משיכה גבוהה לגברים אצלי זה התנהגותי.. מה לדעתך הבעיה שלי? הורמונלית? תודה וחג שמח

שלום לך לפי מה שאת מתארת נשמע שיש לך איזה שהוא קושי ביצירת קשר עם גברים. את מדברת גם על עד כמה בכלל את נמשכת ויתכן ובכלל קיימת בך רתיעה כי את חוששת מאיך יפרשו את ה " בתוליות" שלך כפי שאת קוראת לה, או את חוסר הניסיון שלך. מה שאת מתארת יושב בעיקר על כל מיני פחדים וחששות וחוסר היכרות שלך עם עצמך ועם המיניות שלך. זה בטח לא משהו הורמונלי. יתכן גם שחוסר המשיכה, כפי שאת מתארת אותה, נובעת אולי בעצם מחרדה שיתכן ומשתקת אותך ולא מאפשרת לך ליצור קשר . נשמע שנכון לך לבדוק עם איש מקצוע, עדיף מטפל מיני מוסמך מה בדיוק החלקים של המחסום הזה שעוצר אותך וממה את חוששת גם במיניות וגם ביצירת קשר עם גברים. ברגע שתגלי מה יתכן ועוצר אותך, אם זה תפיסות מסויימות על גברים ומיניות ואם זה פחדים, תוכלי להתמודד איתם ואולי לשנות דברים שמפריעים לך. אשמח לסייע מוזמנת לפנות אלי למייל [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות