מיניות וזקפה בגיל 46

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/04/2016 | 09:52 | מאת: א

אצל גבר הומוסקסואל יתכן מצב שאשה תעשה לו מין אוראלי ותהיה לו זקפה ואם היא תנסה לשכב איתו אז רגע לפני זה תרד לו הזקפה?

שלום לך הכל יכול להיות. מניחה שמין אוראלי הוא גירוי יותר פיזי ותתכן זיקפה מעצם המגע למרות שאולי אין משיכה. אבל כדי לבצע חדירה ושהזקפה תישאר יש כאן כבר משהו ריגשי יותר שכולל בתוכו גם תחושת משיכה כדי לשמור על הזיקפה בלי מגע פיזי ישיר, ולכן אולי רגע לפני זה יורדת הזיקפה כי הוא לא נמשך. איני יכולה לדעת זו רק השערה. מקווה שעזרתי בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

11/04/2016 | 21:10 | מאת: א

תודה אני בקשר עם מישהו וחוששת שהוא הומוסקסואל משום שלפני שהוא חודר הזקפה נופלת, יש הגיון שזה יפול אם הוא לא הומו? עם שני קשרים אחרים שהיו לי זה לא קרה, נהפוכהו הזקפה הייתה חזקה יותר.. אם הוא לא נמשך אליי, מדוע הוא התחיל איתי..מבולבלת..

מנהל פורום מין ומיניות