העולם נברא עם יצורים נכר ונקבה - כי אחרת לא היו C

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/04/2016 | 19:45 | מאת: שלמה

העולם נברא עם יצורים נכר ונקבה - כי אחרת לא היו באים יצורים חיים לעולם.אבי הטריד את אמי הטרדה מינית תשעה חודשים לפני שנולדתי. וגם את(ה). הנקבה צריכה לדרוש, והזכר חייב להטריד ככה זה. הלא לא אני ולא את(ה) לא היינו באים לעולם אם אבי לא היה מטריד את אמי. איך הגענו לשגעון לטירוף הדעת הזאת : .הטרדה מינית??? זה דרך הטבע !!!

שלום לך זאת אמירה? או שאלה? שיהיה לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות