אבר המין במהלך השנים הצטמצם ב כ 7 ס"מ מדע ??

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/03/2016 | 10:06 | מאת: צור

עד גיל 45 אורך הפין שלי במצב זיקפה היה 17 ס"מ כיום בגיל 65 אורכו קטו ל 10 ס"מ , מסיבות אישיות לק קיימתי יחסי מין ב 20 שנים האחרונות פרט לאוננות, האם זאת הסיבה או סיבה אחרת ,והאם ניתן להחזיר אותו לגודל שהיה פעם ,או שזה כבר אבוד.

שלום לך זה נשמע לי מאד משונה. יתכן והעלת במשקל ואז אולי נדמה שאיבר המין קטן יחסית למשקל גופך? איני יכולה לדעת מה שברור לי שאין לי תשובה ונכון שתלך לאורולוג להיבדק ולבדוק מה קורה. מה שבטוח אוננות לא משפיעה לכאן או לכאן על גודל איבר המין. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת wwwefratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות