גמירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/03/2016 | 23:49 | מאת: גל

שאני מקיים יחסים עם זוגתי, מהר מאוד האיבר שלי נהיה גדול מאוד. עד שאני מסיים את המשחק המקדים הוא כבר יורד. לאחר מכן, שאני ממשיך והוא גודל שוב זה לא כמו שהיה, וזוגתי אומרת באופן כמעט קבוע שהיא לא מרגישה אותו מה אפשר לעשות?

שלום לך לא ברור לי עד הסוף מה קורה במשחק המקדים. האם המגע שאתה מקבל מתאים או נכון לך? אולי נכון שתבדוק עם בת זוגך אם ניתן שיהיה גירוי אחר? או גירוי סמוך יותר לחדירה על מנת לשמור על הזיקפה. יתכן גם ומדובר בחרדת ביצוע.. האם יש לך מחשבות או איבוד ריכוז לקראת החדירה?שווה שתבדוק את הדברים האלו עם עצמך קודם כל. אשמח לעזור בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת wwwefratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות