עברתי הטרדה מינית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/02/2016 | 23:59 | מאת: אופיר

שבעקבותיה יש רק אישה אחת ספציפית שאני יכולה לשכב איתה. האם אני לסבית? האם צריך לתת לזמן לעשות את שלו וזה יעבור ויהיה לי חשק לבעלי? כי לא בא לי לפרק את המשפחה שלי. אני אוהבת את בעלי ושונאת את מי שגרם לזה לקרות.

24/02/2016 | 21:15 | מאת: טל

היי אופיר, אני מניחה שעברת הטרדה מינית ע"י גבר?? ובעצם אולי כל גבר כולל בעלך גורם לך לרתיעה ובגלל זה כעת יצרת קשר עם אישה והקרבה הפכה למין?? אני מציעה לך ראשית ללכת לטיפול פסיכולוגי או לפנות למרכז לתקיפה מינית גם שם יש פסיכולוגיות. וזאת על מנת לשפוך את הלב ולהרגיש שוב קרבה לבעלך. שנית לדעתי, כדאי לך להתלונן במשטרה אני לא יודעת אם את נהנית מיחסי מין עם האישה או שאת אוהבת אותה כלומר יש רומן?? כי לא הסברת את עצמך.. חד פעמי איננו אומר שאת לסבית

27/02/2016 | 14:01 | מאת: אופיר

אנחנו שוכבות בסתר מידי פעם מבלי שאף אחד יודע

שלום לך במידה ועברת לאחרונה הטרדה מינית או הנושא מפריע לך ממליצה לפנות למרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית 1202 ולהתייעץ. את מניחה ההטרדה שעברת גרמה לך להימשך לאישה.. האמנם? אולי שווה שתבדקי זאת. בתור התחלה במידה וקשה לך להתגבר על מה שעברת נכון שתיפני לעזרה מקצועית. בעיני נכון שתבדקי מה קורה לך כי נשמע שאת נמצאת בבלבול לגבי יחסייך עם בעלך ולגבי היחסים עם הבחורה שבחייך.יש גם שינוי בחשק שלך לדברייך ושווה לבדוק מה המקור שלו? האם חוסר החשק כלפי בעלך היה שם גם קודם? האם החל אחרי ההטרדה המינית? או בעקבות הרומן שיש לך עם אותה בחורה? גם הרומן עם הבחורה יכול אולי להשפיע על הקשר שלך ועל יחסייך עם בעלך... אי אפשר לדעת מה משפיע על מה. בכל מקרה נכון שתטפלי בדברים שמציקים לך ותעשי סדר ברגשותייך מאחלת לך הרבה הצלחה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות