לאפרת מנור - מיניות למה הכוונה?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/02/2016 | 20:10 | מאת: ארד

היי, ראיתי שכתבת פה לאנשים בפורום שיש להם בעיה במיניות. ממה נובעת בעיה אצל אדם במיניות שלו ? ולמה הכוונה?- האם זה רק קושי לקיים יחסי מין עם אחר?

שלום לך מיניות בעיני זה כל דבר שקשור ומושפע ומשפיע על יחסי מין. אני רואה מיניות כדבר רחב הכולל את כל סוגי המגע גם מעבר למגע באברי מין או חדירה. מבחינתי זה כולל ליטוף, חיבוק, נשיקה, אפילו מסאג יכול להחשב מיני. בעיה שקשורה במיניות יכולה להגיע ממגוון סיבות, קושי עם הגוף, קושי ריגשי עם יחסי מין, חרדה וגם בעיות בתפקוד מיני כגון בעיות זיקפה אצל גבר, בעיות כאב או קושי בהגעה לאורגזמה למשל.. אז כפי שאתה מבין לא רק קושי לקיים יחסי מין עם בן אדם אחר, אלא משהו הרבה יותר רחב. מקווה שהבנת את כוונתי מאחלת יום טוב בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות