נרתעת ממין או א מינית?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/02/2016 | 18:46 | מאת: תמי

היי. בת 32. בלי יותר מדי הקדמות, אני לא יודעת אם אני מאוד מאוד נרתעת ממין או שפשוט אני א-מינית. רוב הזמן אני בכלל לא חושבת על מין גם כשהייתי צעירה , ואני לא נכנסתי מעולם למערכות יחסים בגלל הידיעה שיהיו שם קטעים מיניים, והמחשבה הזאת נורא מביכה אותי ואני מרגישה שאני מאוד לא מוכנה לזה כפי שאני נוכחת זה קורה ממש מהר בקשר וזה מלחיץ אותי בעיקר שבגילי זה בטוח ישר ומהר. אני לא יודעת אם אהיה מוכנה אי פעם למגע מיני מכל סוג שהוא, ואני לא רוצה להכנס לזוגיות כי קשה לי לחשוב שיהיה מישהו שיהיה מוכן לחכות בשבילי כל כך הרבה זמן כשהכל היום מתקדם כל כך מהר, ואולי זה בכלל שזה נדיר שאני בת 34 בתולה ובלי ניסיון מיני (וגם לא מרגישה צורך). העניין הוא שאם אני רואה מישהו יפה אני כן אמשך ליופי שלו, אבל אני לא מרגישה שאני רוצה לעשות איתו דברים מיניים... אני מאוד נרתעת מדברים מיניים וזה מתסכל אותי ואני לא יודעת למה! תמיד זה היה ככה המודעות יתר מאז שהייתי נערה מגעיל אותי נוזל הזרע ואורלי וריח גוף.. והפרשות ואני גם לא מרגישה בנוח עם הגוף שלי מאז היותי נערה וכל קרבה למרחב האישי שלי ונגיעה בגוף גם כשאני עם בגדים לא נעימה לי. היום כל כך מצופה מכולם להיות כל כך מיניים, ואיפה אני אמצא זוגיות שמין זה לא החלק העיקרי בה??? או בכלל מישהו שמוכן לחכות וכנראה שהרבה זמן עד שאני ארגיש מוכנה... אני לא מבינה איך יש בנות בגילי ואפילו קטנות יותר שהן כל כך מנוסות, מין זה דבר כל כך אינטימי, אבל כולם מחליפים פרטנרים ומשוחררים... כשהייתי צעירה הדבר שהכי הפחיד אותי זה להיות "מנוצלת" מינית, להכנס למערכת יחסים עם מישהו ובסוף לגלות שהוא רצה בקרבתי רק בשביל מין. אני אולי מרגישה ככה ונרתעת גם ממין כי כל חיי היה יחס סקסיסטי אליי ואל הגוף שלי שמעורר תשומת לב ברחובברור שמי שמתחיל איתי זה בגלל המראה או הגוף. אצל גברים הגירוי הוא ויזואלי וכן אני יודעת שיש בחורים שרוצים להכיר אבל אצלי בניגוד לחברותיי היחס אליי אחר תמיד תופסים אותי בחוזקה מצמידים אותי מנסים לנשק אותי ואני מדברת ריתך על דייטים ראשונים כי בזה זה מסתיים אינני רוצה לראות אותם יותר. כמעט אף פעם לא היה בחר שבדייט ראשון בעיקר דיברנו והיה נחמד והרגשתי שהוא מאתגר או מושך אותי גם לא אינטלקטואלית.. ככל שובר הזמן נוצרה בי חרדה של חוסר ניסיון כיזה לא נורמלי שאף אחד לא מצא חן בעיני עד עכשיו? בגיל מעיר יותר הם כבר התחילו גיל 24 -25שהבינו שאני לא מנוסה זה מאוד מעליב ומוכיח לי שמחפשים מין. מאוד קשה לי כי אני מרגישה בתיחלת הדייט מעין ביקורת על המראה שלי מדברים על החזה שלי או על הגוף נמשכים מנסים לקדם עיניינים ואני בכלל לא יודעת מה אני רוצה לרוב אני לא נמשכת לא רוצה להתנשק ואז אם אני נפגשת איתם שוב זה עדיין ממשיך הנגיעות המעצבנות האלו... מה אפשר לעשות? האם אני יוצאת עם סוג מסויים של בחורים? כי מצד אחד אני קוראת במדורי סקס שיש גברים שמתחשבים בחברה שלהן ומקבלים אותה על כל מגרעותיה ואני למשל בחרדה שיראו אותי ערומה ועדיין בכל אין הקשר הרגשי הזה שאוכל לסמוך עליהם וכשהם להוטים זה מלחיץ אותי מה גם שיכולים מהר להתהפך ולנתק את הקשר. מה שמוכיח לי שלא רציניים... אשמח לטיפים איך לשלוט בקשר איך לא להתבייש שלא היה לי חבר או ניסיון מיני... אני רוצה גם לציין שאני חת שלא חיפשה ריגושים ולהעביר זמן בדרך במיטות כי כמו שכתבתי יש דברים שמגעילים אותי ורק שאוהבים זה לא מגעיל ומרגיש נוח ומשוחרר.. מה לעשות???

25/03/2016 | 15:43 | מאת: דודו

אני רואה שאף אחד לא ענה לך ממש חוצפה מצד המומחים הרגשתי צורך לענות לך קודם כל את בחורה נאה וסקסית לפי דבריך ,ראי זאת כמתנה שקיבלת וכדבר חשוב בחיים נכון שזה לא הדבר שחשוב לך , אך תסתכלי על העולם החיצוני , לא עליך , והופעה נאה זה בסיס טוב לקידום בכל שטחי החיים כולל עבודה ,היכרויות ועוד, העולם אוהב יופי וגוף סקסי , תראי כמה משקיעים יצרני החברות בעולם בתחום היופי. את לא כל כך אוהבת מין , אך העולם הגברי לא יכול בלי מין ומיד ועוד בגילאים האלה . אז אולי תנסי לא לברוח מהמציאות הזאת אלא לנהל ולשלוט במציאות. נניח את פוגשת גבר ובתנאי שהוא מוצא חן בעיניך מכול סיבה שאת קובעת,גבר שרוצה מין בימים הראשונים את מעיפה לכול הרוחות, אך אם אחרי כמה פגישות הוא רוצה סקס וביקרת אצל הוריו ונראה לך שהוא מתייחס אליך בכבוד , ואת מרגישה שהוא מתגעגע אליך לפי דעתי זה הזמן לשחר את הרסן ולאפשר לו סקס איתך , מדוע ? מהסיבות הבאות 1. יש סיכוי גדול שכתוצאה מהסקס הוא יתאהב בך בעוצמה, -אולי זה נראה לך טיפשי שבגלל הגוף שלך גבר יתאהב בך יותר –אז כן הגיע הזמן שתעשי לעצמך ניכוי ראש , כי כך זה עובד אצל גברים משיכה מינית זה חלק מהאהבה תביני סוף סוף !!!!!!!! 2. ונניח שאת לא נהנת מהסקס , אז אל תיהני, ואולי בהמשך, אבל אז את נותנת לעצמך הזדמנות ליצירת קשר זוגי ולהביא 2 ילדים משלך (ילדים שיהיו שלך לנצח) ואת הפיצוי תקבלי מהילדים , עם אהבה פי 100 ממה שאת מקבלת מהבן זוג. 3. ונניח שעשית זאת , וחברך לאחר שקיים איתך סקס , עזב אותך, והשד יודע מדוע, כי הרי נקטת בכל התהליכים להיות בטוחה שהוא מעוניין בך, אז את קוראת לזה שהוא ניצל אותך ונניח שכן, אבל את לא יכולת לדעת את זה , זאת אומרת נתת לעצמך צ'אנס או שזה מצליח או שזה לא מצליח , וזה מהות החיים , כל פעולה שאנחנו עושים יש בה סיכוי וגם סיכון כלומר אין מנוס מללכת בדרך של לתת לעצמך סיכויים להצלחה עם סיכונים, ובגלל שאת לא מנהלת את חייך בצורה זאת את קופאת תחת שמריך. הגיע הזמן שתשתני כבר !!! 4. אז לא תהייה יותר בתולה , אז מה , מי אכפת לו היום אם בחורה בתולה או לא 5. זה שאין לך ניסיון מיני ואת בתולה זה דבר יפה מתוק וצריך לתת לך בטחון עצמי ואתגר לגבר ליחסי מין 6. זה הוא,.. תשתחררי כבר תיכנסי למעורבות יותר אינטימית ותזרמי ומה שיהיה יהיה ,אלוהים גדול, ואולי מחכה לך הפתעות חיוביות 7. תהיה אופטימית ולא פסימית , 8. וגם אם תעברי כמה גברים , אז מה יש לך להפסיד , שום דבר לא יגרע מימך , ותמשיכי להיות הבחורה המושכת , שעוד גברים רבים יחפצו באהבתך 9. קדימה תשני את דפוסי מחשבתך , את חייבת שינוי בתפיסה 10. תלמדי להיכנס למעורבות עם גברים ולא לדחות , תפעילי היגיון ונחישות מתי לתת צ'אנס לבן זג ומתי לנפנף אותו , תוך כדי שחרור כבלי המין שבהם את נתונה שוב גם אם את לא נהנית ,והכול כדי לקדם מטרה חשובה בחיים להקים משפחה וילדים 11. תחשבי על הדברים מאחל לך הצלחה.

מנהל פורום מין ומיניות