קיום יחסים מוגנים עם חבר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/02/2016 | 17:42 | מאת: אנה

שלום,יש לי שאלה. קימתי יחסי מין מוגנים עם חבר שלי,הפעם הראשונה שלי, אם יש לו מחלת מין כלשהי,האם זה יכול לעבור אלי ? למרות שהינו עם קונדום ? תודה

שלום לך כעקרון קונדום מגן ממחלות מין. אבל אם את מודאגת תמיד תוכלי או לבדוק עם בן זוגך אם הוא בריא או לבקש סידרת בדיקות למחלות מין מרופא המשפחה. אם את מודאגת תמיד תוכלי ללכת להיבדק במרפאת לוינסקילאבחון וטיפול במחלות מין באופן אנונימי. רח' לוינסקי 108, תל אביב - יפו 6699001 בברכה אפרת מנור מטפלת מינית וסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות