לא מרוצה ומרוצה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/02/2016 | 21:26 | מאת: ע

שלום, אני ובת זוגתי נמצאים בקשר כבר כמה שנים. במהלך הקשר התברר שיש שוני והבדל מהותי בגישה שלנו ליחסי מין. אני גבר שמוכן ורוצה לנסות הכל. אני רוצה ואוהב להשקיע בה ולתת לה לחוות חוויות שונות במהלך יחסי מין. לצערי היא טוענת שהיא מסופקת. היא לא רוצה לזוז, מעדיפה לשכב על הגב ושהכל יקרה סביבה. היא סולדת (בחירוף נפש) מכל דבר שיבצע חדירה למעט פין. כל דבר אחר, אצבע, לשון או לא משנה מה מותר רק מבחוץ. לא מאפשרת גישה לפי הטבעת בשום מצב. ובאופן כללי רוצה מיסיונרית, אורגזמה באמצעות גירוי חיצוני שלי או שלה ולישון. לא רוצה לנסות לפתח את מערכת היחסים המינית שלנו בשום צורה. אפילו לא לנסות להשיג אורגזמה שניה. ניסיתי לדבר איתה על זה מספר פעמים. אך כל פעם שאני מעלה את הנושא או שהיא לא רוצה לדבר עליו, או שהיא מתחילה להאשים אותי שאני סוטה ולא צריך לעשות את הדברים המוזרים/משונים/לא רגילים/מלוכלכים. אני פשוט אובד עצות. אשמח אם תוכלי לסייע בעניין (כותב באופן אנונימי, כי מבחינתה הכל בסדר, ואין צורך לבקש עזרה). תודה, ע.

שלום לך אכן כשיש פער ברצון לגבי יחסי המין ואופן המיניות זה יכול להיות מאד מתסכל. במיוחד כשהמצב הוא כמו שאתה מתאר נתפס על ידך כבעייתי ועל ידי בת זוגך כתקין ולא דורש שינוי. נשמע שלבת זוגך יש קושי עם המיניות שלה, יש הרבה דברים שמרתיעים אותה ונתפסים על ידה כמלוכלים או סוטים. כנראה בכלל יש לה קושי עם מיניותה מסיבותיה היא וזה מקרין על מה שקורה במיניות ביניכם. מה שאני מציעה לך הוא שתגיע אתה למספר שיחות של יעוץ מיני, אולי גם דרכך ניתן יהיה לשנות משהו ולהשפיע מעט על מה שקורה ביניכם. מוזמן ליצור קשר המייל שלי: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

23/02/2016 | 23:03 | מאת: אופיר

כי אין אשה שנהנית מחדירה לפי הטבעת.

מנהל פורום מין ומיניות