שאלה לגבי מין אוראלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/02/2016 | 18:27 | מאת: דנה

הי אפרת, לפני יומים התנסיתי פעם ראשונה במין אוראלי, חבר שלי נקי ממחלות ( הוא תמיד קיים יחסי מין עם קונדום ) קימנו מין אוארלי ללא קונדום לפחות פעמיים, רציתי לדעת האם יש סכנות גם אם הוא בריא ? קצת בחרדות לגבי זה,האם יש בדיקה מיוחדת כדי לראות אם נדבקתי במשו חס וחלילה? תודה רבה

שלום לך אל חשש. אם לדברייך חברך נקי ממחלות אין כל סיבה שתדבקי ממשהו במין אוראלי איתו.את יכולה להרגע. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות