בחור מהסוג הנמנע

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/02/2016 | 22:10 | מאת: מאיה

היי אפרת, נתקלתי בכתבה הזו בפיד שלך http://m.ynet.co.il/Articles/3544760 בעקבותיה הבנתי שאני יוצאת עם בחור מהסוג הנמנע. העניין הוא שאנחנו בזוגיות כבר כמה חודשים, יש אהבה, אבל סקס כבר לא ממש מעניין אותו ולי זה מאוד חסר. עד עכשיו פשוט לא הבנתי מה קורה ולא היה לי מושג איך להתמודד עם זה, כמובן שהייתי משוכנעת שמשהו בי לא בסדר, ולשאול בעדינות וגם קצת פחות בעדינות לא ממש עזר לי, הוא טוען שהוא לא מבין מה הבעיה. יש לך רעיון מה עושים ואיך מתמודדים עם הדבר הזה? טיפול מכל סוג שהוא הוא לא אופציה. תודה ויום אהבה שמח :)

מאיה שלום כמה דברים: קודם כל מעניין לשמוע איך נראית הזוגיות שלכם? איך אתם מסתדרים? ואיך בכלל התקשורת ביניכם? היומיומית וכמובן המינית. מעניין אותי גם לשמוע איך ניסית לדבר איתו? מה אמרת לו?ומה הוא ענה בדיוק. אם סקס לא מעניין אותו זה קודם כל משהו שלו ובטח שאל תאשימי את עצמך. את כן זכאית לדעת מה קורה? ולמה זה קורה? ולדבר על זה איתו. כמובן בבדיקה עדינה ובלי לחץ או ביקורת ממקום של דאגה ליחסים של שניכם ובדיקה האם קורה איתו משהו? אולי משהו משפיע על החשק שלו בחיים בכלל? עומס? עייפות? אולי אפילו דכאון? תתחילי מעובדות שאת רואה בהתנהגותו או בקשר שלכם שפעם היתה יותר קרבה ואינטימיות והיום את מרגישה שאתם יותר רחוקים גם פיזית וחשוב לך שזה ישתנה כי זה חשוב בעיניך לקשר. אין מה לעשות כדי שתביני מה קורה וכדי שמשהו כאן ישתנה את חייבת לפתח שיחה איתו בנושא ושיחה לא נוצרת מפעם אחת.. שיחה זה תהליך מתמשך וליצור פתיחות יכול לקחת טיפה זמן. אז בידקי מה שתוכלי ומוזמנת לחזור אלי עם התשובות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות