אוראופלזמה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/02/2016 | 00:34 | מאת: אנונימיצ

היי, סובלת מאוראופלזמה אורלטיקום כבר חצי שנה. קיבלתי את כל התרופות האפשריות חוץ מאיזתרומיצין שזו האפשרות האחרונה,כלומר אם גם האיזתרומיצין לא יעזור אז אין מה לעשות ואצטרך להישאר עם זה. אני בת 17, אני לא יודעת איך החיידק הגיע אליי. מודאגת מאוד מאוד מאוד מהמצב, מפחדת שהמצב יחמיר והנזק יהיה בלתי הפיך ואאבד את הפוריות שלי חס וחלילה. אני באמת כבר מיואשת מרוב כל האנטיביוטיקה שקיבלתי וכל פעם להתאכזב מתוצאות הבדיקה מחדש. רציתי לדעת האם זה הגיוני שלא ניתן לרפא את החיידק??? סובלת מהפרשות צהובות וקצת ריח רע כבר חצי שנה ואין שיפור. באמת לא יודעת מה לעשות אם גם האיזתרומיצין לא יפעל. האם יש עצה?אצטרך להישאר עם החיידק כל החיים?

שלום לך לצערי איני רופאה ולכן אין לי מידע עבורך בנושא. ממליצה לפנות לפורומים של רופאי נשים או פשוט ללכת לרופא הנשים שלך להתייעצות. מאחלת לך הרבה בריאות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות