שלום. שאלה בקשר לאיבר המין הנשי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/02/2016 | 22:41 | מאת: יאנה

שלום יש לי 2 שאלות. 1. יש לי על איבר המין מין פצעונים קטנים (ספק חצ'קונים ספק עקיצות), האם אפשר לעשות משהו שיעלים אותם? 2. הדגדגן שלי יחסית גדול מהממוצע ובגלל זה בתחילת שפתיי הדגדגן (איפה שהוא עוד לא גדול) יש לי יותר רגישות מבהמשך שפתיי הדגדגן הפנימיות. האם זה נורמאלי? תודה מראש.

שלום לך פצעונים קטנים על איבר המין זה משהו שמחייב בדיקה של רופא נשים. זה יכול להיות הרפס או משהו אחר ומחייב בדיקה, אבחון וטיפול מתאים. מה שתארת לגבי מבנה איבר המין שלך הוא נורמאלי לחלוטין. אין איבר מין נשי אחד דומה למשנהו, אין ממוצע ... ולכל אישה יש את המבנה היחודי לה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות