ועוד משהו לגבי הודעתי חוסר משיכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/01/2016 | 23:02 | מאת: אביטל

את צודקת בהחלט שבלבלתי אותו הוא אמר לי שאני משגעת את עצמי כאילו קראתי לו ואני לא רוצה שזה הכי כאב לי אפרת לפגוע בבן אדם בגלל המראה שלו.. אני שוב מדגישה שהבעיה ההתקרבות שלהם אם היה משהו יותר איש שיחה פחות מיני אז אולי אפשר להכיר זו הנקודה שלי והבעיה שלי ומניסיון אני אומרת לך שכבר היו שנתתי עוד צאנס אבל רק סבלתי כיכל הזמן חיפשו לגעת להריח וכו' נמרחים עליי וזה מעצבן כי אני עוד לא שלהם עוד לא שם. גם מהצד שלהם לא ברור לי עם זה מתוך התלהבות ורצון לקרבה או רק משיכה מינית רצון לסקס ה שעוד יותר קשה לי לרצות ולשתף פעולה כי אם הייתי יודעת שזה אמיתי או שבחור מראה רגש אני יותר נינוחה וכאן כאילו אני עומדת על המשמר. אני לא יודעת איך לצאת מהלופ הזה כבר. למה אצל אחרות זה לא כך? למה הן מתפשרות או שאולי נמשכות לבחור שלא נראה גברי/ סקסי אסטטי? את חושבת שיש לי בעיה? אני לא רוצה להישאר לבד... תודה על הכל

שלום לך ראי את תשובתי לפנייתך הקודמת הסמוכה לזו. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות