לאפרת היקרה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/01/2016 | 22:54 | מאת: אביטל

היי, תודה לך על המענה מיום ה-28/1. בקשר לשאלתך בטח שאני מרגישה משיכה עם יש בחור שעומד לידי ואני נמשכת...הבעיה שאילו שאני מכירה הם לא הסגנון של המשיכה. לפעמים אני רואה בחורים נאים בדרך לעבודה בתחנת האוטובוס אבל הם אפילו לא מסתכלים עליי.. מה היה קורה אילולא הייתי יוצאת עם אחד מהם??? אני יודעת לענות לך. דוג' בלימודים היו בחורים שניים שהיו ידידים שלי ונראו מאוד טוב לטעמי. הייתה להם חברה וחבל אבל מרגישים שיש משיכה גם מצידם הגוף נוטה להיות מקורב במרחק יותר קצר רואים את זה גם בעיניים אם אחד לכאורה יכל ממש להיות קטע אילולא החברה הוא היה מדבר איתי ומסתכל על השפתיים מתקרב עם הגוף קצת בוהה הם לא נגעו בי כי את יודעת אבל נניח והיינו בדייט אז ברור שהיה חיבוק ורצון להישען.. אני מבינה ממך שאין טעם צאת עם גבר לא מושך ? אבל אפרת אני ללא זוגיות ומעולם לא הייתי כי לכאורה אני בררנית.. מצד שני אין לי כל כך הזדמנויות להכיר והדבר האחרון אפרת אני מתביישת פתאום שאין לי ניסיון מיני ואז כשאני מתחילה לצאת אני פתאום מתרגשת ומתנהגת בצורה בתולית כזאת.. הקבלה לראיון עבודה כשלא חושבים מתנהגים טבעי והכל עובר אבל כשלחוצים שזה מבחן מפשלים... את חושבת שיהיה מישהו שירצה אותי ללא עבר של זוגיות ומיניות? איך אפשר למצוא מישהו שכן מושך הרף אצלי נראה לי גבוהה ביחס לאחרות אני דיי ביקורתית גם על המראה שלי כשאני יוצאת עם משהו אני מרגישה לא יפה לא סקסית חוצה מאוד מזה תודה שוב תודה

שלום לך קחי בחשבון שיכול להיות שאת טועה באבחנה של עצמך.. את מאבחנת את הקושי שלך ביצירת קשר עם גברים בחוסר משיכה בעוד שיכול מאד להיות שמדובר בחרדה שמרחיקה אותך מגברים והרציונליזציה שלך לזה היא : אני לא נמשכת, הגברים הלא נכונים מתחילים איתי..מי ירצה אותי אם אין לי נסיון?.... שוב- יש סיבות מאד עמוקות לכך שקשה לך ליצור קשרים ובטח ללא היכרות מעמיקה איתך לא ניתן לענות עליהם כאן בתשובה בפורום. את צריכה להגיע לתהליך טיפולי שיסייע לך להכיר את עצמך, את החרדות שלך ואת המעצורים שלך מיצירת קשר עם גברים. אין פתרון קסם או תשובת קסם בפורום שפתאום תשנה הכל, לצערי. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות